• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Santpoort-Noord

Spotlight

Vrijstaande woning in Santpoort-Noord voorzien van 3 PVT-panelen, 6 PV-panelen en een Triple Solar warmtepomp.

Gebatec heeft deze prachtige en ruime vrijstaande woning, gebouwd in 1928 en gelegen in de Bloemenbuurt van Santpoort-Noord, voorzien van verschillende duurzame energievoorzieningen.

Op het dak van de woning zijn 3 Triple Solar PVT-panelen geïnstalleerd, elk met een vermogen van 450 Wattpiek. Deze panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar, waardoor ze zowel elektriciteit als warmte kunnen opwekken, wat bijdraagt aan een duurzame energieproductie.

Voor de verwarming van de woning is er een Triple Solar warmtepomp met een vermogen van 3,5 kW geïnstalleerd. Deze warmtepomp maakt gebruik van duurzame energiebronnen om warmte uit de omgeving te halen en te gebruiken voor het verwarmen van de woning.

Daarnaast zijn er 6 PV-panelen met een vermogen van 500 Wattpiek per paneel geïnstalleerd op het dak van de woning. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor de woning zelf meer duurzame elektriciteit kan opwekken. 

Om de opgewekte zonne-energie optimaal te benutten, is er een SolarEdge omvormer geïnstalleerd. Deze omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om naar bruikbare wisselstroom.

Als onderdeel van de duurzame upgrade is de oude Cv-ketel in de woning vervangen door een Nefit Proline, een efficiënte en milieuvriendelijke ketel.

Met deze duurzame energievoorzieningen kan deze woning energie-efficiënter en milieuvriendelijker worden. De combinatie van PVT-panelen, een warmtepomp en PV-panelen dragen bij aan een verminderde afhankelijkheid van traditionele energiebronnen en een lagere ecologische voetafdruk.

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U