• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Ramplaankwartier Haarlem 2

Spotlight

Geschakelde woning in Haarlem, voorzien van 8 PVT-panelen en een NIBE warmtepomp.

In het charmante Ramplaankwartier, gelegen in Haarlem, schittert een prachtige en ruime geschakelde woning die de toekomst omarmt met geavanceerde duurzame energietechnologieën. Gebouwd in 1967, belichaamt deze woning de evolutie naar modern en milieubewust wonen.

Het door Gebatec geïnstalleerde energiebewuste hart van deze woning wordt gevormd door acht Triple Solar PVT-panelen met een vermogen van 410 Wp elk. Deze geavanceerde panelen integreren zowel fotovoltaïsche als thermische technologieën, wat resulteert in de gelijktijdige opwekking van elektriciteit en warmte, waarmee de totale energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Een cruciaal onderdeel van het duurzame energiesysteem is de NIBE S1255-6 warmtepomp met geïntegreerde boiler. Deze geavanceerde warmtepomp maakt gebruik van duurzame energiebronnen om het huis efficiënt te verwarmen, waarmee de afhankelijkheid van traditionele verwarmingssystemen wordt verminderd.

Het SolarEdge SE3500-systeem, gecombineerd met S500B-optimizers, garandeert een efficiënte omzetting en monitoring van de opgewekte zonne-energie.

Het Ramplaankwartier heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en staat aan de vooravond van het realiseren van een zonnewarmtenet. Deze woning al is voorbereid op aansluiting op dit toekomstige buurtwarmtenet. Deze vooruitstrevende stap benadrukt de voortdurende toewijding van de bewoners aan milieubewust wonen in het Ramplaankwartier.

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U