• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Ramplaankwartier Haarlem

Spotlight

Twee-onder-een-kap woning in Haarlem voorzien van 8 PVT-panelen, 6 PV-panelen, 2 Triple Solar warmtepompen en een 200 liter boiler.

In het hart van het Ramplaankwartier in Haarlem pronkt een opmerkelijke eengezinswoning, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Gebouwd in 1991 en voorzien van een energielabel A, belichaamt deze woning modern wonen met een groen tintje.

De duurzame krachten achter deze woning worden aangedreven door 8 PVT Triple Solar-panelen met een vermogen van 410 Wp elk en 6 PV-panelen met een vermogen van 415Wp. De geavanceerde PVT-panelen combineren fotovoltaïsche en thermische technologieën om zowel elektriciteit als warmte op te wekken, waardoor de energieopbrengst geoptimaliseerd wordt. De integratie van Enphase-technologie zorgt voor efficiënt energiemanagement en maximaliseert de prestaties van het zonnesysteem.

Om het duurzame plaatje compleet te maken, beschikt de woning over 2 Triple Solar warmtepompen en een indrukwekkende boiler met een capaciteit van 200 liter. Deze combinatie van geavanceerde technologieën zorgt voor een energiezuinige verwarming van het huis en een constante warmwatervoorziening, waardoor de ecologische voetafdruk van de woning aanzienlijk wordt verkleind.

Om de temperatuur in huis nog verder te reguleren, is de Honeywell EvoHome zoneregeling geïntegreerd. Deze slimme regeling biedt de bewoners de mogelijkheid om de verwarming in verschillende zones van het huis individueel te regelen, wat niet alleen het comfort verhoogt, maar ook bijdraagt aan energie-efficiëntie.

Niet alleen is deze woning klaar voor de toekomst met zijn duurzame energievoorzieningen, maar het is ook voorbereid op aansluiting op het nog te realiseren zonnewarmtenet in de wijk. Dit toekomstgerichte initiatief benadrukt de voortdurende inzet voor milieubewust wonen in het Ramplaankwartier. Kortom, dit is niet zomaar een huis; het is een duurzaam thuis voor de toekomst.

De installateurs van Gebatec zijn kundig, prettig in de omgang en werken snel en secuur. De installatie zelf vervangt bij ons de CV ketel en neemt daardoor niet veel meer ruimte in, terwijl we nu wel gasloos en bijna kostenneutraal kunnen verwarmen.
Opdrachtgever

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U