• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Lutjebroek

Spotlight

Twee-onder-een-kapwoning uitgebreid met 8 PVT panelen, een NIBE warmtepomp en een Triple Solar koelmodule.

In het charmante Lutjebroek staat deze karakteristieke en ruime twee-onder-een-kapwoning, gebouwd in 1988. Op de woning waren al reeds 24 PV panelen aanwezig in combinatie met een SolarEdge omvormer.

Gebatec heeft deze reeds aanwezige zonnestroom installatie uitgebreid, waardoor de woning nog meer duurzame energie kan opwekken en een verminderde afhankelijkheid van traditionele energiebronnen kan ervaren.

De woning heeft twee Triple Solar PVT-panelen met een vermogen van 410Wp en zes Triple Solar PVT-panelen met een vermogen van 375Wp erbij gekregen. Deze geavanceerde panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar en zorgen voor de opwekking van zowel elektriciteit als warmte.

Daarnaast is de woning met een duurzame NIBE F1255 warmtepomp en een Triple Solar koelmodule uitgerust, waardoor deze kan genieten van efficiënte en milieuvriendelijke verwarming en koeling.

Deze combinatie van duurzame energievoorzieningen maakt de woning energie-efficiënter en milieuvriendelijker, waardoor het bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de techniek (inmiddels alweer 20 jaar als technoloog, waarbij ik gebruik maak van die techniek) en herken deskundig personeel heel gemakkelijk. Tijdens deze klus, de ombouw van een CV naar een warmtepompinstallatie, heb ik ervaren dat er veel improvisatievermogen nodig is. Jullie personeel heeft dit met verve en deskundigheid gedaan. Hierbij wil ik jullie bedanken voor de uitstekende uitvoering.

Opdrachtgever

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U