• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Landsmeer 2

Spotlight

Vrijstaande woning in Landsmeer voorzien van 8 PVT-panelen, 16 PV-panelen en 1 NIBE warmtepomp.

Gelegen in Landsmeer ligt deze authentieke en ruime vrijstaande woning uit 1930.

Op het dak van de woning heeft Gebatec 8 Triple Solar PVT-panelen geïnstalleerd met een vermogen van 450 Wattpiek elk. Deze panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar, waardoor ze zowel elektriciteit als warmte kunnen opwekken.

Daarnaast zijn er 16 PV-panelen geplaatst met een vermogen van 450 Wattpiek elk. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor de woning zelf duurzame elektriciteit kan opwekken.

Voor de verwarming en warmwatervoorziening van de woning is er een NIBE warmtepomp Combi F 1255 geïnstalleerd. Deze warmtepomp maakt gebruik van duurzame energiebronnen om warmte uit de omgeving te halen en te gebruiken voor het verwarmen van de woning en het leveren van warm water.

Om de opgewekte zonne-energie optimaal te benutten, is er een SolarEdge omvormer geïnstalleerd, samen met optimizers. De omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om naar bruikbare wisselstroom en de optimizers optimaliseren het vermogen van de individuele zonnepanelen.

Met deze duurzame energievoorzieningen kan deze fraaie woning in Landsmeer, energie-efficiënter en milieuvriendelijker worden. De combinatie van PVT-panelen, PV-panelen, een NIBE warmtepomp en een SolarEdge omvormer draagt bij aan een verminderde afhankelijkheid van traditionele energiebronnen en een lagere ecologische voetafdruk.

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U