• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Landsmeer

Spotlight

Twee-onder-een-kapwoning in Landsmeer voorzien van 3 PVT-panelen en een Triple Solar warmtepomp.

Deze prachtige en ruime twee-onder-een-kap uit 2018 in Landsmeer is door Gebatec voorzien van diverse duurzame energievoorzieningen.

Op het dak van de woning bevinden zich 3 Triple Solar PVT-panelen met elk een vermogen van 410 Wattpiek. Deze geavanceerde panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar waardoor ze zowel elektriciteit als warmte kunnen genereren. Dit resulteert in een duurzame energieproductie voor de woning.

Voor de verwarming van de woning is er een Triple Solar warmtepomp met een vermogen van 3,5 kW geïnstalleerd. Deze innovatieve warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen om warmte uit de omgeving te onttrekken en te gebruiken voor de verwarming van de woning.

Om het opgewekte zonlicht maximaal te benutten, zijn er Enphase micro-omvormers geïnstalleerd. Deze omvormers zetten de gelijkstroom van de zonnepanelen om naar bruikbare wisselstroom op paneelniveau, waardoor de prestaties van elk individueel paneel geoptimaliseerd worden.

Met deze duurzame energievoorzieningen kan de karakteristieke woning aanzienlijk energie-efficiënter en milieuvriendelijker worden. De combinatie van PVT-panelen, een warmtepomp en Enphase micro-omvormers draagt bij aan een verminderde afhankelijkheid van traditionele energiebronnen en zorgt voor een lagere ecologische voetafdruk.

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U