• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Koog aan de Zaan

Spotlight

Hoekwoning in Koog aan de Zaan voorzien van 8 PVT-panelen, 14 PV-panelen en 2 Triple Solar warmtepompen en een 300 liter boiler..

Deze ruime hoekwoning in Koog aan de Zaan, gelegen in de buurt Westerkoog, is door Gebatec voorzien van diverse duurzame energievoorzieningen.

Op het dak van de woning zijn 8 Triple Solar PVT-panelen geïnstalleerd met een vermogen van 375 Wattpiek elk. Deze panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar, waardoor ze zowel elektriciteit als warmte kunnen opwekken.

Daarnaast zijn er 2 Triple Solar warmtepompen met een vermogen van 3,5 kW ieder geïnstalleerd voor de verwarming van de woning. Deze warmtepompen maken gebruik van duurzame energiebronnen om warmte uit de omgeving te halen en te gebruiken voor het verwarmen van de woning.

Om warm water te leveren, is er een 300 liter RVS boiler aanwezig. Deze boiler zorgt voor de opslag van warm water dat wordt gegenereerd door de warmtepomp.

Tevens zijn op het dak van de woning 14 PV-panelen geplaatst met een vermogen van 375 Wattpiek elk. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor de woning zelf nog meer duurzame elektriciteit kan opwekken.

Er een SolarEdge omvormer met optimizers geïnstalleerd om de opgewekte zonne-energie optimaal te benutten. De omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om naar bruikbare wisselstroom en de optimizers optimaliseren het vermogen van de individuele zonnepanelen.

Met de implementatie van deze duurzame energievoorzieningen neemt deze ééngezinswoning in Koog aan de Zaan een energie-efficiëntere en milieuvriendelijkere koers voor de toekomst. De combinatie van PVT-panelen, warmtepompen, PV-panelen en een SolarEdge omvormer zorgt voor een verminderde afhankelijkheid van traditionele energiebronnen en draagt bij aan een verkleining van de ecologische voetafdruk.

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U