• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Hoofddorp

Spotlight

Twee-onder-een-kapwoning in Hoofddorp voorzien van 8 PVT-panelen, 2 PV-panelen en een NIBE warmtepomp.

Deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning in Hoofddorp is gebouwd in 1995 en heeft verschillende duurzame energievoorzieningen.

Op het dak van de woning zijn 8 PVT-panelen geïnstalleerd. Deze panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar, waardoor ze zowel elektriciteit als warmte kunnen opwekken. Dit draagt bij aan een duurzame energieproductie voor de woning.

Voor de verwarming en koeling van de woning is er een NIBE warmtepomp geïnstalleerd. Deze warmtepomp haalt warmte uit de omgeving en kan deze gebruiken voor het verwarmen van de woning. Het gebruik van een warmtepomp kan de energie-efficiëntie van de woning verbeteren en zorgen voor een lagere CO2-uitstoot.

Daarnaast zijn er 2 extra PV-panelen geïnstalleerd op het dak van de woning. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor de woning zelf nog meer duurzame elektriciteit kan opwekken.

Om de opgewekte zonne-energie om te zetten in bruikbare elektriciteit, is er een SolarEdge omvormer geïnstalleerd. De omvormer zet de opgewekte gelijkstroom van de zonnepanelen om naar wisselstroom, die geschikt is voor gebruik in het huishouden.

Met deze duurzame energievoorzieningen kan de karakteristieke twee-onder-1-kapwoning in Hoofddorp energie-efficiënter en milieuvriendelijker worden. De combinatie van PVT-panelen, een warmtepomp en PV-panelen draagt bij aan een verminderde afhankelijkheid van traditionele energiebronnen en een lagere ecologische voetafdruk.

Wij waren op zoek naar een alternatief voor de gasketel voor verwarming en warm water. Het door Gebatec voorgestelde PVT-warmtepompsysteem bracht soelaas. Bovendien is de installatie zeer stil en compact, zodat het past in de kleine technische ruimte. Afspraken werden nagekomen en de installateurs hebben netjes werk geleverd.
Opdrachtgever

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U