• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Hilversum

Spotlight

Vrijstaande villa in Hilversum van 8 PVT-panelen, 2 Triple Solar warmtepompen en een 200 liter boiler.

In de buurt Boomberg in Hilversum schittert een vrijstaande en ruime villa uit 1961, door Gebatec voorzien van geavanceerde duurzame technologieën die de woning naar een hoger niveau tillen.

Wat deze woning bijzonder maakt, zijn de 8 Triple Solar PVT-panelen die het dak sieren. Deze geavanceerde panelen combineren zonnepanelen met thermische collectoren, wat resulteert in een dubbele energieopbrengst: elektriciteit en warmte. Dit innovatieve systeem is niet alleen ecologisch verantwoord, maar draagt ook bij aan een aanzienlijke energie-efficiëntie.

De duurzame benadering van de woning wordt verder versterk door 2 Triple Solar warmtepompen, die de hernieuwbare energiebronnen benut om het huis te verwarmen. Als aanvulling op de ze voorzieningen zijn een boiler van 200 liter en een buffervat van 40 liter aanwezig, waarmee warm water op een efficiënte wijze wordt opgeslagen en verdeeld.

Om de opgewekte elektriciteit optimaal te beheren, maakt de woning gebruik van de Enphase IQ8-technologie. Deze slimme omvormer maximaliseert de prestaties van de zonnepanelen en zorgt een efficiënte distributie van de opgewekte energie. Daarnaast is de Plugwise Anna aanwezig, waarmee de bewoners de verwarming van hun huis kunnen reguleren en optimaliseren, wat bijdraagt aan een comfortabel en energiezuinig leefklimaat.

Deze woning biedt niet alleen een comfortabel en ruim woongenot, maar ook een vooruitstrevend voorbeeld van hoe duurzame technologieën kunnen bijdragen aan een milieubewuste en een energiezuinige levensstijl.

Gebatec is een fijn bedrijf om mee te werken. Vanaf de kennismaking tot aan de aftersales merk je betrokkenheid van alle medewerkers.

Opdrachtgever

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U