• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Haarlem

Spotlight

Geschakelde woning in Haarlem voorzien van 7 PVT-panelen, 2 Triple Solar warmtepompen en een 200 liter boiler.

Deze bijzondere geschakelde woning in Haarlem is gebouwd in 1910 en beschikt over verschillende duurzame energievoorzieningen.

Gebatec heeft op het dak 7 PVT-panelen geïnstalleerd. Deze panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar, waardoor ze zowel elektriciteit als warmte kunnen opwekken. Dit draagt bij aan een duurzame energieproductie voor de woning.

Om de woning te voorzien van verwarming en koeling, zijn er 2 Triple Solar warmtepompen en een 200 liter boiler geïnstalleerd. Deze warmtepompen halen warmte uit de omgeving en kunnen deze gebruiken voor zowel het verwarmen als het koelen van de woning. Het gebruik van meerdere warmtepompen kan zorgen een efficiëntere en gelijkmatigere verwarming en koeling in de verschillende ruimtes.

Om de opgewekte zonne-energie om te zetten in bruikbare elektriciteit, is er een SolarEdge omvormer geïnstalleerd. De omvormer zet de opgewekte gelijkstroom van de zonnepanelen om naar wisselstroom, die geschikt is voor gebruik in het huishouden.

De combinatie van PVT-panelen, warmtepompen en een SolarEdge omvormer maakt deze geschakelde woning in Haarlem energiezuiniger en milieuvriendelijker. De duurzame energievoorzieningen dragen bij aan lagere energiekosten en verminderde CO2-uitstoot, waardoor de woning een groenere en meer duurzame leefomgeving creëert.

In één grote verbouwing alles grondig aangepakt: een opbouw, zonnepanelen en van het gas af. Na het eerste gesprek met Gerard wisten we al dat we met een ervaren man te maken hadden en dat gaf ons genoeg vertrouwen om met Gebatec in zee te gaan. De installatie van het Triple Solar systeem was binnen een paar dagen gebeurd door kundige en vriendelijke mensen. Er was helaas toch nog iets mis met de master warmtepomp, maar deze werd heel netjes door Triple Solar/Gebatec vervangen door een nieuwe. Nu wonen we in ons gasloze huis met een duurzaam systeem dat hopelijk heel lang meegaat.
Opdrachtgever

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U