• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project De Rijp

Spotlight

Vrijstaande woning in De Rijp voorzien van 8 PVT- en 23 PV-panelen en een Triple Solar warmtepomp.

Deze karakteristieke woning uit 1965 in De Rijp heeft een forse aanbouw die oorspronkelijk diende als praktijkruimte voor een veearts. De bewoners hebben gekozen voor een hybride oplossing van Triple Solar en hebben voor de installatie Gebatec ingeschakeld.

Wat betreft duurzame energievoorzieningen zijn er 8 PVT- en 8 PV-panelen op de voormalige praktijkruimte geplaatst. Deze panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar om zowel elektriciteit als warmte op te wekken.

Omdat het een hybride oplossing betreft is er één Triple Solar warmtepomp geplaatst, Ter vervanging van de oude gasgestookte CV-ketel is er direct een nieuwe Nefit Trendline CV-ketel geplaatst.

Op het dak van de woning zelf zijn 15 PV-panelen met een piekvermogen van 450 Wattpiek geplaatst. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor de woning zelf nog meer duurzame elektriciteit kan opwekken. Om de zonne-energie optimaal te benutten, zijn er twee SolarEdge omvormers geïnstalleerd, samen met optimizers die het vermogen van de individuele zonnepanelen optimaliseren.

Met deze duurzame energievoorzieningen kan de woning energie-efficiënter en milieuvriendelijker worden, waarbij zelfopgewekte elektriciteit en duurzame verwarmingstechnologieën worden benut. De hybride oplossing van Triple Solar, samen met de PV-panelen en de warmtepomp, dragen bij aan een duurzamere energievoorziening voor de woning.

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
IstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U