• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Project Amsterdam

Spotlight

Geschakelde woning in Amsterdam voorzien van 6 PVT-panelen, 1 Triple Solar warmtepomp en 200 liter boiler.

Deze geschakelde woning uit 1931 bevindt zich in de Transvaalbuurt in Amsterdam. Op het dak van de woning zijn 6 PVT-panelen geïnstalleerd, met een vermogen van 450 Wattpiek per paneel. Deze panelen combineren zonnecellen met een thermische wisselaar, waardoor ze zowel elektriciteit als warmte kunnen opwekken.

Voor de verwarming van de woning is er een Triple Solar warmtepomp met een vermogen van 3,5 kW geïnstalleerd. Deze warmtepomp maakt gebruik van duurzame energiebronnen om warmte uit de omgeving te halen en te gebruiken voor het verwarmen van de woning.

Om warm water te leveren, is er een 200 liter RVS boiler aanwezig. Deze boiler zorgt voor de opslag van warm water dat wordt gegenereerd door de warmtepomp en andere verwarmingsbronnen.

De woning is uitgerust met een SolarEdge omvormer, die verantwoordelijk is voor het omzetten van de opgewekte gelijkstroom van de zonnepanelen naar wisselstroom die geschikt is voor gebruik in het huishouden.

Met deze duurzame energievoorzieningen kan deze woning energie-efficiënter en milieuvriendelijker worden, met de productie van zowel elektriciteit als warmte uit een duurzame bron.

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U