• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PVT-warmtepomp

PVT-warmtepomp hybride

Het systeem van Triple Solar maakt gebruik van PVT-warmtepomppanelen en een PVT-warmtepomp om warmte te genereren. Deze panelen fungeren als een bron van energie voor de warmtepomp, en kunnen energie onttrekken uit zowel de buitenlucht als zonlicht en daglicht. Als u meer wilt weten over dit innovatieve systeem, kunt u hier de brochure downloaden.

Bij het gebruik van een warmtepomp voor verwarming, zijn er twee opties: all-electric, wat volledig zonder gas werkt, of een hybride opstelling.

stappen1.png

In 3 stappen van gas naar all-electric

Stap 1
Door het installeren van 3 PVT-panelen op het dak en een PVT-warmtepomp met een capaciteit van 3,5 kW naast de bestaande gasketel, kan er tot wel 60% op gas bespaard worden voor de verwarming van uw woning.
Stap 2
Stap 3


Om over te gaan naar stap 3 van het Triple Solar-systeem, is het belangrijk dat uw woning goed geïsoleerd is en dat u de overstap heeft gemaakt naar vloerverwarming of lagetemperatuurconvectoren. Dit zorgt ervoor dat uw woning voldoende warmte kan vasthouden en dat het Triple Solar-systeem optimaal kan presteren.Bij het gebruik van een warmtepomp voor verwarming, zijn er twee opties: all-electric, wat volledig zonder gas werkt, of een hybride opstelling.

PVT-warmtepomp all-electric

Het volledig elektrische Triple Solar-systeem omvat de PVT-warmtepomp, een 200 liter roestvrijstalen boiler en een set van 4 PVT-warmtepomppanelen die op het dak zijn geplaatst. De PVT-warmtepomp van Triple Solar maakt gebruik van de nieuwste technologie met het natuurlijke koudemiddel propaan en is zeer energiezuinig bij het omzetten van de opgewekte elektriciteit.

De warmtepomp is compact en lichtgewicht en neemt daarom weinig ruimte in beslag. De bijbehorende 200 liter boiler heeft een grote inhoud waardoor comfortabel douchen mogelijk is. Bovendien is de boiler licht van gewicht en gemaakt van onderhoudsvrij roestvrij staal. De installatie kan bediend worden met een eenvoudige thermostaat en kan op afstand gemonitord worden via het internet. Er is geen wifi of LAN-kabel nodig om dit te kunnen doen.
 

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U