• 020-4825798
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PVT-warmtepompsysteem

Energie besparen met minder gas

Het systeem van Triple Solar maakt gebruik van PVT-warmtepomppanelen en een PVT-warmtepomp om warmte te genereren. Deze panelen fungeren als een bron van energie voor de warmtepomp, en kunnen energie onttrekken uit zowel de buitenlucht als zonlicht en daglicht. Als u meer wilt weten over dit innovatieve systeem, kunt u hier de brochure downloaden.

Bij het gebruik van een warmtepomp voor verwarming, zijn er twee opties: all-electric, wat volledig zonder gas werkt, of een hybride opstelling.

5 voordelen van het Triple Solar-systeem

Laag energieverbruik
Het Triple Solar-systeem is uiterst efficiënt in het gebruik van opgewekte elektriciteit, zoals blijkt uit de SPF (ook wel SCOP genoemd) die de energie-efficiëntie op jaarbasis meet. Voor ruimteverwarming is een SPF van 5,6 haalbaar en voor warm tapwater is een SPF van 3,8 haalbaar. Dit betekent dat het systeem zeer zuinig omgaat met de beschikbare energie.
Lage TCO over 15 jaar
Duurzaam
Hoog wooncomfort
Hogere woningwaarde
compleet.png

Verlaag uw gasverbruik en maak een duurzame keuze!

Gebatec


Gebatec is een technisch installateur met 30 jaar ervaring en een specialisme in de verduurzaming van woningen met en de installatie van PVT-panelen en warmtepompen.

Triple Solar Gold Partner
InstallQ

Telefoon: 020-4825798
E-mail: info@gebatec.nl
Website: www.gebatec.nl

KvK: 34303028
BTW: NL8195.20.512.B01
IBAN: NL45RABO0314080201
BIX: RABONL2U